Termeni si conditii

Ultima actualizare 29 Februarie, 2024.

a. Femeiemoderna.com este un site al firmei Web Authority, cu sediul in strada Frassineto, 10139 Torino, Italia. Accesarea acestuia ori a oricarei parti din el presupune acordul tacit al utilizatorilor cu termenii de mai jos.

b. Femeiemoderna.com poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori ori catre terte persoane.

1. CONTINUT

a. Toate materialele publicate pe www.Femeiemoderna.com (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite continut), inclusiv cele incluse in newsletter, sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duce la inaplicabilitatea acestora.

b. Site-ul si continutul acestuia, inclusiv continutul din newsletter, sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Utilizatorii nu pot copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site si/sau continutul acestuia, fara acordul scris al reprezentantilor firmei Web Authority, acord exprimat contractual. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre Femeiemoderna.com.

c. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului, inclusiv cel cuprins in newsletter, este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al Femeiemoderna.com.

d. Femeiemoderna.com nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

e. In cazul in care considerati ca orice material publicat pe acest site de echipa redactionala sau de oricine altcineva incalca drepturile de autor sau orice alte drepturi, va rugam sa ne sesizati acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate in sectiunea Contact a site-ului.

2. DREPTURI DE AUTOR

a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Pentru uzul comercial, este necesar acordul scris al reprezentantilor firmei Web Authority, acord exprimat contractual.

b. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.Femeiemoderna.com, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Conditiile de folosire a continutului apartinand firmei Web Authority in scop comercial vor fi explicit formulate prin intermediul acordurilor contractuale incheiate intre Agentie si partenerii de afaceri.

c. Femeiemoderna.com, logo-ul Femeiemoderna.com si www.Femeiemoderna.com sunt proprietatea firmei Web Authority, niciuna dintre ele neputand fi utilizata fara acordul scris al firmei Web Authority.

3. RASPUNDERI

a. Utilizatorul este singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de Femeiemoderna.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea continutului. Femeiemoderna.com isi rezerva dreptul de a modifica, sterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discretia Femeiemoderna.com ca fiind abuziv, defaimator, obscen ori de natura a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

b. Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca utilizatorul declara si este de acord cu publicarea de catre Femeiemoderna.com a unui continut stabilit pe baza unor criterii proprii. Acest continut poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat intr-o maniera care sa nu fie conforma cu dorintele utilizatorului. intr-un astfel de caz, raspunderea Femeiemoderna.com nu poate fi retinuta.

4. TRANSMITEREA DE INFORMATII CATRE Femeiemoderna.com

a. Prin transmiterea de informatii catre Femeiemoderna.com se intelege furnizarea de catre utilizator a unor materiale, incluzand, dar fara a se limita la mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video.

b. Transmiterea de informatii catre Femeiemoderna.com echivaleaza cu acceptul acordat Femeiemoderna.com ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/sau remuneratii, ne-exclusiv si pe o perioada de 50 de ani, sa utilizeze, copieze, publice, distribuie, in orice mod si cu orice titlu, in orice mediu existent ori descoperit in viitor, aceste informatii.

c. Totodata, prin transmiterea de informatii catre Femeiemoderna.com, se prezuma acordul utilizatorului privind despagubirea Femeiemoderna.com si/sau a tertilor ca urmare a existentei/nasterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informatii. Femeiemoderna.com nu accepta o raspundere limitata din partea furnizorului de informatii.

d. Femeiemoderna.com nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decat cele care au un contract semnat cu institutia. Femeiemoderna.com se disociaza de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator, defaimator, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori in sectiunea de comentarii.

5. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR LA INREGISTRARE

a. Accesul la continutul online al site-ului Femeiemoderna.com se face partial liber, partial pe baza datelor de inregistrare.

b. Pentru optiunea Login/inregistrare, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de inregistrare va contine informatii de contact detaliate ale utilizatorului (nume, prenume, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail).

c. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Femeiemoderna.com pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile Legii 677/2001 privind protectia datelor, actualizata in 2013. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Femeiemoderna.com si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre Femeiemoderna.com si partenerii sai.

d. Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile Femeiemoderna.com. Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. in cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Femeiemoderna.com nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

e. La solicitarea explicita a utilizatorului, adresata la contact@Femeiemoderna.com, Femeiemoderna.com se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001, actualizata in 2013, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

f. Femeiemoderna.com se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

g. Femeiemoderna.com nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Femeiemoderna.com nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Femeiemoderna.com.

h. Femeiemoderna.com isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

6. NEWSLETTER

a. Newsletter-ul Femeiemoderna.com este un serviciu gratuit si consta intr-un mesaj electronic (e-mail) livrat regulat de catre Femeiemoderna.com utilizatorilor abonati. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului.

b. Pentru abonare la newsletter, utilizatorul va furniza Femeiemoderna.com, printr-un formular, adresa de e-mail.

c. Ulterior completarii formularului de abonare, pe adresa de e-mail furnizata, utilizatorul va primi un mesaj de confirmare a abonarii la newsletter.

d. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu apartin utilizatorului.

e. Prin completarea formularului de abonare la newsletter, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de Femeiemoderna.com. Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate a Femeiemoderna.com si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul utilizatorului.

f. Femeiemoderna.com nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin e-mail sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Femeiemoderna.com nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

g. Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

7. SECURITATE

Femeiemoderna.com adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor sai. in momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline, cat si online. Toate informatiile despre utilizatori sunt confidentiale. Doar angajatii a caror activitate specifica implica lucrul cu informatii personale (de exemplu, reprezentantii serviciu clienti) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate intr-un loc securizat.

8. RASPUNDERE JURIDICA

a. Continutul acestui site, inclusiv stirile, cotatiile, datele si alte informatii, este furnizat de Femeiemoderna.com si de catre furnizorii sai de continut. Acest site furnizeaza instrumente de informare, insa nu ofera niciun fel de sfat si nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investitii sau produse.

b. Femeiemoderna.com nu cere clientilor sai informatii personale prin intermediul unei corespondente nesolicitate de acestia. Orice tip de corespondenta care ofera sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals si raportat catre Femeiemoderna.com prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site, dupa logare.

c. Femeiemoderna.com si furnizorii sai de continut nu raspund pentru erorile, impreciziile sau intarzierile in furnizarea continutului oferit de site si nici pentru orice actiune care se bazeaza pe acest continut. Femeiemoderna.com isi declina orice responsabilitate privind garantarea, explicita sau implicita, a acuratetii continutului furnizat de terti sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri. Desi Femeiemoderna.com face toate eforturile pentru a obtine informatii de incredere de la furnizorii sai externi, nu garanteaza acuratetea informatiilor furnizate de acestia.

d. Femeiemoderna.com isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.

Femeie Moderna
Femeie Moderna, un far in oceanul informational, ghidand femeile moderne spre cunoastere, inspiratie si motivatie.
© Femeie Moderna, toate drepturile rezervate. Made with ❤️ Atodirese Web Design